Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
100.000+ ramen verkocht

Anderen bekeken ook:

Betalingswijzen

Voor een vlotte betaling van je op maat gemaakte raam- en deurprofielen, voorzien we twee verschillende betaalmethoden. In de laatste stap van het bestelproces, kan je kiezen om te betalen via Bancontact of met een overschrijving.

Betalen via Bancontact

Om snel en vlot af te rekenen, kan je Bancontact gebruiken. Kies jouw bank, volg de instructies en betaal via de Bancontact app of QR code. Wanneer de betaling is verwerkt, krijg je een bevestigingsmail en een digitale factuur. Van zodra de betaling in orde is, wordt jouw bestelling naar onze fabriek verzonden en gaan we aan de slag voor jouw op maat gemaakte profielen.

Betalen met bankoverschrijving

Je kan ook kiezen om te betalen via een overschrijving. Je ontvangt dan een e-mail met je factuur en de nodige gegevens om de betaling uit te voeren. Je kan zelf kiezen wanneer je deze overschrijving uitvoert. Deze optie is handig wanneer je als zakelijke klant nog wacht op een akkoord of betaling van een eindklant. Pas wanneer de betaling in orde is, wordt jouw bestelling naar de fabriek verzonden en beginnen we met de productie van jouw op maat gemaakte profielen. We bezorgen jou ook de definitieve digitale factuur.

Let op: pas wanneer de factuur volledig is betaald, wordt jouw bestelling naar de fabriek gestuurd. Daarom kan de definitieve levertijd afwijken van de door jou geselecteerde levertijd.

Bestel je op maat gemaakte ramen en deuren

Ramen, deuren en schuiframen op maat bestel je snel en gemakkelijk bij Provix! Neem een kijkje op onze productpagina’s of stel via onze handige configurator je ramen en deuren zelf samen. Je bestelling is vanaf 5 werkdagen leverbaar!