Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
100.000+ ramen verkocht

Anderen bekeken ook:

Hoe werkt bestellen?

Bij Provix bestel je simpel en snel ramen, deuren en schuiframen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een raam te bestellen via onze website. Zo kan je een raam op maat bestellen via de configurator, helemaal naar jouw wensen. Heb je een standaard raam nodig en wil je snel geholpen worden? Op de productpagina’s vind je alle beschikbare standaardmodellen. Het enige wat je nog moet doen is de afmetingen en enkele eigenschappen zoals vakvulling, kleur en glas invullen.

Let op! Bij de samenstelling van jouw raam op maat, zie je altijd het raam vanaf de buitenkant van de woning.

Bestel een product op maat via de configurator

Bij de samenstelling van je raam in de configurator kun je gebruik maken van extra informatie, deze is zichtbaar onder het vraagteken of de ‘i’. Daar vind je aanvullende informatie die je kan helpen als je het even niet meer weet. Via onderstaande stappen stel je in geen tijd je eigen, persoonlijke raam samen.

Stap 1: materiaalkeuze en afmetingen

Kies het materiaal dat je wil gebruiken en vul de afmetingen in van het raam. Met deze afmeting bedoelen we de maten van het raam in zijn geheel. Staanders en liggers kun je in de volgende stap invullen.

Stap 2: vlakverdeling

In stap twee kies je of je staanders en liggers toevoegt. Je kiest dus of je je raam in vakjes verdeelt of niet. In stap drie kies je de vlakvulling per vak.

Stap 3: vlakvulling

In de vorige stap koos je of je het raam in vakjes opdeelt of niet. Heb je voor vakverdeling gekozen, dan kan je in stap drie kiezen hoe je die vakken precies invult. Dit kan zowel voor ramen als voor deuren.

Stap 4: eigenschappen

In de laatste stap van de configurator kies je het raamprofiel en de kleur van het raam. Wil je een spouwlat of sponning, een onderdorpel of een inzetbaar vliegenraam integreren? Dan kan je dat in deze stap aanduiden.

Bestel een product via de productpagina

Het is naast de configurator ook mogelijk om je raam samen te stellen via de productpagina. Op de productpagina’s zijn al een aantal verschillende producten uitgelicht. Met de productpagina kun je sneller het product samenstellen in de configurator.

Kies het product dat je nodig hebt

Gebruik het hoofdmenu van de website om te navigeren naar de gewenste categorie en het gewenste product. Wanneer je op de productpagina komt kun je vanuit hier door naar de configurator. In de configurator staat het gekozen product klaar en kun je eenvoudig het profiel samenstellen.

Wat gebeurt er na je bestelling?

Zodra je bestelling geplaatst is bij Provix, gaan we meteen aan de slag. Je order gaat naar de fabriek en de leverancier plant een moment in om je raam op maat af te leveren. Je kiest zelf het adres, dus het pakket kan overal geleverd worden. De avond voor de levering ontvang je een mailtje met een tijdvak van drie uur waarin jouw raam de volgende dag wordt geleverd.

Toch nog een vraag?

Zit je vast tijdens het bestelproces of heb je nog een vraag? Onze klantendienst helpt je graag verder! We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 20:00 en op zaterdag van 9:00 tot 16.30. Bekijk de contactpagina voor onze gegevens.