Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
100.000+ ramen verkocht

Over Provix

Op de Belgische markt is Provix een nieuwe speler, maar in Nederland hebben we sinds 2017 ervaring. Door de jaren heen hebben we slimme processen en systemen ontwikkeld. Vanaf 2023 bieden we met veel enthousiasme onze producten aan in België onder de naam Provix. Dankzij een simpel en snel bestelproces, gecombineerd met voortdurende innovaties, kunnen we producten van hoge kwaliteit leveren.

Tijd om te bouwen

De traditionele bouwsector is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd en ook wij hebben ons steentje daaraan bijgedragen. Normaal gezien duurt het 12 tot 16 weken om een raam te laten leveren, maar wij doen dat al vanaf 5 werkdagen. Hoe doen we dat? We maken afspraken met gecertificeerde fabrieken. Zodra je een bestelling geplaatst hebt, gaan fabrieken meteen aan het werk om je raam of deur te maken. Elk product, van welke fabriek dan ook, is van uitstekende kwaliteit. Daar kun je op rekenen! We ontwikkelen concrete plannen op basis van slimme systemen en innovaties, om zo het beste product te leveren.

Eenvoudig bestellen

Waarom zou je bestellen bij Provix? Omdat bij ons iets bestellen volgens onze klanten supereenvoudig is. Heb je de juiste afmetingen bij de hand? Dan volstaat het om die in te geven op de website en te bepalen hoe je het raam wil indelen. In één klik zie je de prijs en levertijd. Bovendien kun je in het winkelmandje een handige werkschets downloaden. Na het afrekenen ontvang je een bevestiging van je bestelling via mail en gaan wij onmiddellijk aan het werk voor jou.

Hier zijn we trots op

De laatste vijf jaar zijn we er met Toelevering Online in geslaagd om marktleider te worden in ramen op maat in Nederland. Op dit tijd hebben we meer dan 100.000+ ramen verkocht en de Nederlandse klanten bleken heel tevreden te zijn. Dat bewijst de score van 8,4/10 die we behaalden op feedback company. Een heel belangrijk deel van onze dienstverlening bestaat dan ook uit het onderhouden van een goed contact met onze klanten. Onze medewerkers van de klantendienst staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en op zaterdag van 9:00 tot 16.30.

Onze producten

We verkopen ramen, deuren en schuiframen en voeren regelmatig productupdates door. Onze producten op maat worden een voor een gemaakt in fabrieken met een uitstekende reputatie. Zo zorgen we steeds voor de beste kwaliteit. Bekijk het hele assortiment.