Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
100.000+ ramen verkocht

kozijn pvc uitzoeken provixHulp nodig bij bestellen

Ben je opzoek naar pvc, aluminium of houten ramen en deuren? Bij Provix Ramen stel je zelf heel eenvoudig uw maatwerk ramen en deuren samen op het grootste platform van België. Het samenstellen van je maatwerk pvc, aluminium of houten ramen en deuren met een uitstekende kwaliteit gaat simpel en snel met onze gebruiksvriendelijke configurator. Voer de gewenste afmetingen in, bepaal de eigenschappen en je bent klaar om te bestellen. Wij leveren al vanaf vijf werkdagen op een locatie naar wens!

Worden wij jouw nieuwe ramen en deuren leverancier?

Wij leveren onze ramen en deuren aan meerdere gerenommeerde aannemers en klus- en bouwbedrijven in heel Vlaanderen. Dankzij onze eenvoudige configurator kan je onmiddellijk de prijzen en levertermijnen terugvinden alsook alle technische tekeningen van uw project downloaden.

"Het gemak van de online configurator zorgde ervoor dat we snel en eenvoudig de ramen konden samenstellen en meteen konden bespreken met onze klant."
Poppelaars Totaalbouw

Heb je vragen of hulp nodig bij het gebruik van de configurator of wil je simpelweg meer weten over het online bestellen van ramen en deuren?

Vraag via onderstaande link een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, waarin wij jou meenemen bij het gebruik van de configurator, de vervolgprocessen en verdere ondersteuning bij het berekenen van de prijzen en/of bestelling.

Wil je een adviesgesprek?
Mail dan naar info@provix-ramen.be of bel naar 0471 96 18 69